Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Artikujt

% prej

 • Çfarë është dhembja e thembrës?

  Çfarë është dhembja e thembrës?

  Thembra është pjesë e specializuar e trupit ku shërben për të absorbuar ndikimin e peshës trupore gjatë kohës kur ju ecni, vraponi apo kur ndërmerrni ndonjë aktivitet tjeter fizik. Kur keni dhimbje në thembër, cdo hap I juaji do të jetë problem dhe kjo mu

  Lexo më shumë 
 • Shëndeti I këmbëve

  Shëndeti I këmbëve

  Shpesh herë gjërat që ne I marrim të garantuara që janë të dëmshme si telefonat mobil, ushqyerja e shpejtë apo shishet plastike të ujit, edhe këpucat mund të shkaktojnë dëme më shumë se që ne paramendojmë. Dhimbja e këmbëve ndryshon mënyrën e të ecurit. 

   
  Lexo më shumë 
 • Çfarë janë gungat në këmbë?

  Çfarë janë gungat në këmbë?

  Gungat janë deformitet në pjesën anësore të gishtit të madh të këmbës, zakonisht të paraqitshme në formë të gungës, dhe shkaktohen kur këndi I gishti të madh të këmbës është I drejtuar nga gishti I dytë. Gungat në ballon e shputës, gishtat e shtypur zakonisht ndodhin së bashku.

  Lexo më shumë 
 • Keni dhimbje në këmbë? Jo më!

  Keni dhimbje në këmbë? Jo më!

  Për vite të tëra ne kemi nënvlerësuar rëndësinë e këpucëve të mira për shëndetin dhe mirëqenien tonë në përgjithësi. Zakonisht njerëzit kur zgjedhin këpucët vlerësojnë bukurinë më shume se sa funksionalitetin. Kjo ndodh deri në momentin kur ata fillojnë të ballafaqohen me probleme dhe dhimbje në këmbë të shkaktuara nga këpucët e pa rrehatshme

  Lexo më shumë 
 • Pse është e rëndësishme të mbathni këpucët e duhura

  Pse është e rëndësishme të mbathni këpucët e duhura

  Ne nuk mbathim këpucë vetëm për ti mbuluar këmbët nga ambienti I jashtëm apo të dukemi bukur, por edhe ti mbrojmë ato. A e dini se shputa e njeriut përbëhet nga 26 eshtëra të ndryshme duke përfshirë këtu pjesëzat e ligamenteve, ligamentet, muskujt dhe nyjet - ku të gjitha këto pjesë preken nga mënyra se si ecim apo vrapojmë ne. Këmbët tona mbajnë një barë të madhe gjatë tërë ditës duke mbajtur gjithë peshën e trupit dhe rëndësia e kësaj influencon tendosjen që ne ndiejmë në këmbë.

  Lexo më shumë 
 • Kuiz: Cili është tipi i lëkurës tënde?

  Kuiz: Cili është tipi i lëkurës tënde?

  Jo të gjithë e kemi lëkurën e njëjtë. Ju mund të shihni më shumë përfitime nga përbërësit ose produktet e ndryshme, varësisht nga tipi i lëkurës suaj. Plotsojeni këtë kuiz për të gjetur se çfarë tipi të lëkurës keni. Ne gjithashtu do t'ju japim këshilla se çfarë mund të bëni për të përmbushur rutinën tuaj të kujdesit ndaj lëkurës suaj.

  Lexo më shumë 
 • 6 faktet më interesante rreth mjekrrës të cilat nuk i keni ditur deri sot!

  6 faktet më interesante rreth mjekrrës të cilat nuk i keni ditur deri sot!

  Një nga artikull shumë i lexuar për një berber në Londër që propozonte që meshkujt me mjekërr duhen të paguajnë taksa dhe se me bugjetin e mbledhur mund ta zgjidhnin borxhin kombëtar.

  Shumë qesharake apo jo? Mirëpo kjo nuk është shaka sepse ka një histori në të kaluarën duke përfshirë shumë gjëra interesante rreth mjekrës dhe histories së saj gjatë viteve. 

  Lexo më shumë 
 • 3 USHTRIMET PËR NJË SHPINË SEXY

  3 USHTRIMET PËR NJË SHPINË SEXY

  Shumica e femrave kanë tendencë t'i kushtojnë më shumë vëmendje atyre zonave që janë më të dukshme - muskujt e këmbëve, prapanicave, muskujt e barkut dhe muskujt në shpinë shumë shpesh neglizhohen. Por ju duhet të dini se shpina e kufizuar nuk është vetëm çelësi për figurën e bukur, por edhe çelësi për shëndetin tuaj. Muskujt e shpinës mbështesin dhe parandalojnë devijimet e ndryshme që mund të ndodhin.

  Lexo më shumë 
 • UTHULLA E MOLLËS BËN MREKULLI NË LARGIMIN E CELULITIT

  UTHULLA E MOLLËS BËN MREKULLI NË LARGIMIN E CELULITIT

  Celuliti është një yndyrë këmbëngulëse nën-lëkurë e cila shkakton lëkundjen e lëkurës. Zakonisht shfaqet tek kofshët dhe kukat e femrave. Lëkura e celulitit është e ngjashme me sipërfaqen e një lëvozhgës së portokallit.Në përgjithësi, celuliti formohet si rezultat i stilit të jetesës dhe të gjenetikës.

  Lexo më shumë 
 • 5 ushqimet për balancim hormonal dhe ndihmë gjatë menopauzës

  5 ushqimet për balancim hormonal dhe ndihmë gjatë menopauzës

  Organizmi ynë ka nevojë për ushqime adekuate të konsumuara në sasinë e duhur të të ushqyerit për të funksionuar në performancën më të mirë. Femrat e reja duhet të konsumojnë ushqime të veçanta për të balancuar hormone dhe për të kontrolluar ciklet e tyre menstruale.

  Lexo më shumë 

% prej