Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Pyetjet e shpeshta në lidhje me pastrimin me avull

Pastrimi si pjesë e jetës tonë të përditshme, na shtynë të gjejmë mënyra opsionale dhe të shpejta duke pasur parasysh se sa pak kohë kemi t'u përkushtohemi pastrimit thelbësorë. Kur përmendim pastruesit me avull, zakonisht paramendojmë pajisje shumë komplekse dhe të komplikuara për përdorim. Ja edhe përgjigjet e pyetjeve të zakonshme për pastrimin me avull:

 

Pse duhet të përdori pastrues me avull në vend të produkteve të zakonshme të pastrimit?

Le të krahasojmë përdorimin e produkteve të lëkurës për fëmijët me përdorimin e produkteve të pastrimit të shtëpisë. Rregulli i artë thotë që fëmijët duhet të qëndrojnë larg kemikateve dhe assesi të mos vijnë në kontakt me preparate të pastrimit. Cka nëse neve neglizhojmë këtë rregull dhe përdorim produkte që janë jo të përshtatshme për përkujdesin e lëkurës së fëmijëve?     Tash, të mendojmë konceptin e njejtë në përditshmërinë tone: Të gjitha mobiliet në shtëpinë tone nëse pastrohen me preparate me kemikate, atëherë në cdo dy lëvizje nëpër shtëpi do të prekim direkt mbetjet e kemikateve të pastrimit: dyshemetë, tryezat, kuzhina, mobiliet dhe banjot e shtëpive tona. Pra, a do preferoni të thithini dhe prekni këto kemikate të dëmshme apo të pastroni të gjitha ambientet e shtëpisë me ujë të pastërt?    Pas investimit tuaj fillestar në një pastrues me avull, nuk ka nevojë të blini dhjetra ose më shumë produkte pastrimi që radhitni raftet në lavaman tuaj të kuzhinës.    Përdorimi i avullit është i shëndetshëm edhe për planetin tonë. Kimikatet që përdoren në pastrimin e produkteve, si kovat e mëdha me ujë të pistë të përzier me pastruesin e dyshemesë, ose leckat blu që zvarriten rreth tualetit tuaj. Dhe ku do të përfundojnë? Ata përfundojnë në disa vende të ndryshme - si në ujësjellësin tonë, duke kërcënuar rrugët ujore dhe kafshë të egra që varen nga këto zona për ushqim; Disa janë edhe pengues të hormoneve që nuk biodegradohen. Ambientalistët vlerësojnë se produktet pastruese të një familje mesatare kontribuojnë me rreth 8% të totalit të shkarkimeve jo-automjetike të përbërjeve organike, të cilat jo vetëm që e ndotin ajrin, por edhe shkaktojnë acarim të syrit, hundës dhe mushkërive, si dhe rash, dhimbje koke, vjellje, astmë , Dhe, në disa raste, kancer.  

Si funksionon avulli me presion si një pastrues i përditshëm?

Kur avulli është i detyruar në një sipërfaqe, molekulat shumë të vogla të avujve depërtojnë në sipërfaqe të poreve. Molekulat e avujve shpejt dhe fuqishëm zgjerohen për të forcuar të gjitha papastërtitë, yndyrat, detergjentët, bakteret dhe në thelb çdo grimcë që natyrisht nuk i përkasin sipërfaqes. Bonusi i shtuar është temperatura e lartë e molekulave të avujve, e cila vret bakteret dhe patogjenët e tjerë si myk, pleshtat, vezët e pleshtave dhe marimangat e pluhurit. Rezultati është një sipërfaqe e pastruar, deodorizuar dhe hipoallergjike. Një detyrë e pastër e pastrimit gjithashtu do të thotë që nuk do të duhet të punosh fort sa herën e ardhshme!

Pastruesit e avullit tingëllojnë si makina të komplikuara. A janë të lehtë për t'u përdorur? 

Ata janë kaq miqësore që sapo të kuptoni bazat, është aq e lehtë sa përdorimi i një fshesë me korrent. Ja se si funksionon: Ju derdhni ujë të pastërt në rezervuarin e bojlerit të çelikut ose në rezervuarin e ujit të ftohtë. Shtypni sustën për ndezje dhe prisni derisa të arihet temperatura e duhur për të filluar pastrimin. Gjatë kësaj kohe të shkurtër fillestare, ju lidhni kombinimin më të efektshëm të aksesorëve në zorrën kryesore për punën në dorë. Kac thjeshtë!  

Sa i shkathët është një pastrues me avull?

Ju mund të pastroni pothuajse çdo gjë në shtëpinë tuaj me një pastrues me avull. (Mos përdorni një pastrues me avull në produktet e letrës ose në dysheme të drunjta të papërpunuara!) MUND me avull pastroni sa vijon pa kimikate të ashpra: dysheme me pllaka, kate drurë të mbyllur, parket laminat, linoleum, fino, furrat, sobë, dritare, pasqyra, zonat manar, qilima, dhomat e punës, skarat, vaska, dysheme me dush, frigoriferë, ngrirësve, lodra për fëmijë, lodra kafshë të mbushura me pambuk,dyshekët, tapiceri, radiatorëve, brendësinë e makinave, jastekët, perdet etj.