Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në
 • Dita e Pastrimit të Botës
  Deri - 50%

  Dita e Pastrimit të Botës

  ✓ Ta pastrojmë botën duke u nisur nga shtëpia jonë!
  ✓ Zbritje deri në 50% në produktet për pastrim!
  ✓ Ofertat vlejnë deri më 21 shtator!

  Dita e Pastrimit të Botës
  Deri - 50%

  Dita e Pastrimit të Botës

  Zbritje deri në 50% në produktet për pastrim - deri më 21 shtator!

 • Shtupë higjienizuese me avull Nano
  -6%

  Shtupë higjienizuese me avull Nano

  ✓ Me fuqi sterilizuese të avullit Nano, eliminon deri në 99,9% të baktereve, viruseve dhe mikrobeve.
  ✓ Oferta vlen deri më 21 shtator!

  Çmimi i rregullt: 89,90 €

  Çmimi me zbritje: 84,90 €

  Çmimi për Club5*: 79,90 €

  Shtupë higjienizuese me avull Nano
  -6%

  Shtupë higjienizuese me avull Nano

  Oferta vlen deri më 21 shtator!

 • Fshesë Victoria Vac 3në1
  -30%

  Fshesë Victoria Vac 3në1

  Për pastrim të thatë, të lëngshëm dhe pastrim të ajrit. Funksionon me bateri.

  ✓ Oferta vlen deri më 21 shtator!

  Çmimi i rregullt: 199,90 €

  Çmimi me zbritje: 139,90 €

  Çmimi për Club5*: 134,90 €

  Fshesë Victoria Vac 3në1
  -30%

  Fshesë Victoria Vac 3në1

  Oferta vlen deri më 21 shtator!

 • Fshesë thithëse & larëse Phantom
  -35%

  Fshesë thithëse & larëse Phantom

  Phantom është thithëse e fuqishme me fuqi 1200W dhe funksione të ndryshme pastrimi.

  Kurse mbi 100 euro!

  ✓ Oferta vlen deri më 21 shtator!

  Çmimi i rregullt: 299,90 €

  Çmimi me zbritje: 194,94 €

  Çmimi për Club5*: 179,94 €

  Fshesë thithëse & larëse Phantom
  -35%

  Fshesë thithëse & larëse Phantom

  Oferta vlen deri më 21 shtator!

 • Për shëndetin & mirëqenien tuaj

  Për shëndetin & mirëqenien tuaj

  Produktet më t'mira, me zbritje deri në 70%!

  Për shëndetin & mirëqenien tuaj

  Për shëndetin & mirëqenien tuaj

  Produktet më t'mira, me zbritje deri në 70%!

Shfleto sipas kategorisë

udhezime
Udhëzime
artikujt
Artikujt
dyqanet
Dyqanet
video
Video