Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Artikujt

% prej

 • 6 stile të mjekrrës që zbulojnë personalitetin tuaj!

  6 stile të mjekrrës që zbulojnë personalitetin tuaj!

  Ndër vite mjekrra tek meshkujt ka shërbyer si një simbol i fuqishëm kulturor për komunikimin e maskulinitetit, seksualitetit, rinisë dhe pjekurisë

  Lexo më shumë 
 • Si të formoni një Stomak Sexy brenda një muaji

  Si të formoni një Stomak Sexy brenda një muaji

  Një stomak I rrafshët është zilia e shumë grave dhe burrave. Në varësi të nivelit tuaj të fitnesit dhe të peshës, është e mundur që të formoni një bark të rrafshët për një muaj. Qëllimi për të ushtruar pesë apo gjashtë ditë të javës dhe të hani një dietë me pak kalori do të mjaftojnë për të maksimizuar rezultatet.

  Lexo më shumë 
 • Ndikimi i motit të nxehtë dhe këmbët tuaja

  Ndikimi i motit të nxehtë dhe këmbët tuaja

  Ndoshta keni përjetuar tashmë ndikimin e temperaturës së nxehtë dhe nivelit të lartë të lagështisë në trupin tuaj. Nxehtësia dhe lagështia ndikojnë tek të gjithë, por njerëzit me gjendje kronike të dhimbjes veçanërisht në gjymytrët e pjesës së poshtme siç janë muskujt e këmbëve. 

  Lexo më shumë 
 • Si ndikon myku në shëndetin tonë

  Si ndikon myku në shëndetin tonë

  Myku është term jo-shencor i shumë llojeve të padëshirueshme të kërpurdhave që gjinden në ambiente të jashtme dhe të brendshme. Rritja aktive e mykut kërkon ambient me lagështi, kjo rritje e mykut dëmton materialin në të cilin jeton myku. Për më shumë, myku është njëri nga faktorët dhe shkaktarët e disa problemeve shëndetsore, duke përfshirë alergjitë dhe infektimet.

  Lexo më shumë 
 • Pastrimi i ambienteve të jashtme të shtëpisë

  Pastrimi i ambienteve të jashtme të shtëpisë

  Pra, sapo keni blerë shtëpi të re dhe doni të pastroni pjesën e jashtme? Ose, shtëpia juaj është shndrruar me një fasad të pa pastërt dhe e shëmtuar me kalimin e viteve? Duke u përkujdesur për pjesën e jashtme të shtëpisë tuaj, ju arrini një pamje më të mire dhe ambient më të shëndetshëm. Eksteriori i shtëpisë suaj thotë shumë edhe për juve si pronar i asaj shtëpie.

  Lexo më shumë 
 • Shto shkelqim fytyres suaj

  Shto shkelqim fytyres suaj

  Vera është këtu dhe natyrisht, kjo do të thotë më shumë diell dhe djersë - nganjëherë jo kombinimi më i mirë për lëkurën tuaj. Për të bartur rutinën e përkujdesjes nga ditët e ftohta në këto ditë të ngrohta vere, keni besim tek ky kombinim i thjeshtë por efektiv: mbrojeni lëkurën para se të dilni nga shtepia dhe pastrojeni para gjumit.

  Lexo më shumë 
 • Bëni këmbët tuaja të duken bukur përsëri me Wellneo Callus Remover

  Bëni këmbët tuaja të duken bukur përsëri me Wellneo Callus Remover

  Kallot janë shtresat të forta të cilat formohen në pjesët e jashtme të lëkurës dhe janë pa dhimbje

  Lexo më shumë 
 • Pyetjet e shpeshta në lidhje me pastrimin me avull

  Pyetjet e shpeshta në lidhje me pastrimin me avull

  Pastrimi si pjesë e jetës tonë të përditshme, na shtynë të gjejmë mënyra opsionale dhe të shpejta duke pasur parasysh se sa pak kohë kemi t'u përkushtohemi pastrimit thelbësorë. Kur përmendim pastruesit me avull, zakonisht paramendojmë pajisje shumë komplekse dhe të komplikuara për përdorim. Ja edhe përgjigjet e pyetjeve të zakonshme për pastrimin me avull:

   

  Lexo më shumë 
 • Benefitet e pastrimit të shtëpisë me avull

  Benefitet e pastrimit të shtëpisë me avull

  Trendi më i ri i pastrimit: avulli; Sekreti i një ambienti të pastërt, efektiv dhe i shëndetshëm. Tashmë është shumë e lehtë të bëhet pastrimi i shtëpisë me një pajisje të vetme.

  Benefitet e pastrimit me avull: 

   

  Lexo më shumë 
 • Pastrimi efektiv i ambienteve të shtëpisë

  Pastrimi efektiv i ambienteve të shtëpisë

  Pastrimi i shtëpisë cdo ditë e më shumë po kalon në një detyrë shumë stresuese për të gjithë ne, meqenëse rutina dhe koha është shumë e limituar, shumë shpesh secili nga ne e gjejmë veten duke neglizhuar pastrimin efikas dhe krijimin e një ambienti të shëndetshëm për veten dhe familjet tona. 

  Lexo më shumë 

% prej