Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Udhezime për pastrimin e shtëpisë shpejtë dhe lehtë

Shtepi e rregullt, e paster dhe pa rremije me produktet e Top Shop eshte me e lehte! Shtëpia është vendi ku ne zakonisht shpenzojë më shumë kohë, kështu që është shumë e rëndësishme që ekziston një ndjenjë e madhe. Nese pastrimi i shtepise ju merr shume kohe dhe durim, ne Top shop ju do te gjeni produkte te sigurta dhe praktike per nje shtepi ta paster!

Shtëpi e rregullt, e pastër & pa rremije me produktet e Top Shop është më e lehtë!

Shtëpia është vendi ku ne zakonisht shpenzojë më shumë kohë, kështu që është shumë e rëndësishme që ekziston një ndjenjë e madhe.

Nese pastrimi i shtepise ju merr shume kohe dhe durim, ne Top shop ju do te gjeni produkte te sigurta dhe praktike per nje shtepi ta paster!

 

1. Fshesa thithëse Shark – nuk humbë fuqinë dhe ka sistem plotësisht të mbyllur

Çertifikuar nga Fondacioni Britanik kundra Alergjive për Teknologjine e saj unike anti alergjike, Shark Navigator Lift-Away është vërtetuar shkencërisht që redukton ekspozimin ndaj alergjenëve, duke ndaluar dhe bllokuar 99.9% të pluhurit dhe alergjenëve në brendësi të vakumit, dhe nuk i lejon të dalin në ajrin ku merrni frymë. Kjo është pajisja më e re kundër pluhurit në shpi dhe për ata që vuajnë nga alergjitë e ndryshme.
Shark Navigator Lift-Away është thithësja që nuk humbë fuqinë dhe ka sistem plotësisht të mbyllur! Sistemi i shkëlqyer për njerëzit me alergji, pasi asnjë grimë pluhur nuk do të kthehet prapë në ajrin tuaj!

Më në fund ska më pluhura – klikoni ketu!

 


2. Pastroni dhe higjenizoni me Shark

Fshesa Shark nxjerr avull me komandën tuaj, duke i dhënë mbulesës së mikrofibrave sasinë e duhur të avullit. Mbulesa ruan nxehtësinë për të pastruar dhe higjenizuar me efikasitet nga të dyja anët. Me një depozitë me kapacitet më të madh, me kabëll të gjatë elektrik, 3 koka që ndërrohen lehtë dhe me pastrim të dyanshëm, ju mund të pastroni më tepër dhe më shpejtë se asnjëherë tjetër!
Teknologjia e re e Shark Steam Pocket Mop me xhepin e dyanshëm. Në xhepin e dyanshëm injektohet avull shumë i nxehtë i cili del nga të dyja anët. Avulli qarkullon mbi të gjithë sipërfaqen e xhepit për të ruajtur temperaturën higjenizuese për një pastrim dhe higjenizim të vërtetë të dyshemeve tuaja. Duke qënë e dyanshme, avulli avullon pothuajse menjëherë dhe sipërfaqja e pastruar thahet në sekonda. Jo vetëm kaq por thjesht kthejeni pastruesen nga ana tjetër për të pastruar dyfishin e sipërfaqes.

Per me shume informacion per kete produkt kliko ketu!