Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Udhëzime për një kopësht më të bukur

Mirembajtja e kopshtit eshte nje pune e mrekullueshme dhe relaksuese, por eshte me mire nese perdorni mjete te posacme ose produktet e duhura per te lehtesuar pune e tyre. Produkte praktike per mirembajtjen e kopshtit tuaj ju mund ti gjeni ne Top Shop.

Gjallëroni kopshtin tuaj shpejt dhe me efikasitet me produktet e Top Shop

Mirembajtja e kopshtit eshte nje pune e mrekullueshme dhe relaksuese, por eshte me mire nese perdorni mjete te posacme ose produktet e duhura per te lehtesuar pune e tyre. Produkte praktike per mirembajtjen e kopshtit tuaj ju mund ti gjeni ne Top Shop.

1. Prerese bari – e lehtë dhe shumë praktike

Kjo kositëse shkurresh me peshë ultra e lehtë përbëhet nga një teh i padukshëm, i cili eliminon praktikisht rrezikun e prerjes apo dëmtimit të kordonit elektrik dhe krijon një shtresë vakumi që thith shkurret e prera në një kokë të mbyllur grumbullimi, i copëton dhe i depoziton ato në një mbajtëse nën dorezë, duke eleminuar rrëmujën.
Për të bërë punë më të mëdha mjafton që ta bashkoni pajisjen me qesen voluminoze të mbledhjes që shoqëron produktin.

 

 

2. Paint Bullet

 

Thuajini mirupafshim rulonave, furcave dhe katastrofave me njolla boje, sperkatjeve, derdhjes se bojes dhe rremujes. Tani me PAINT BULLET ju mund te lyeni, ngjyrosni dhe te lustroni si nje profesionist.

Ajo gjithashtu lejon te lyeni ne cdo siperfaqe qe ju deshironi : ne mur, ne tulle, panel, cimento, mbi dru e shume te tjera.

Lyeni si një profesionist - kliko këtu!

 

3. Renovator

Renovator do të bëhet paisja juaj e preferuar e cila mund të bëjë shumicën e punëve me shpejt dhe më lehtë se çdo paisje tjetër e ngjashme me të. Ndryshe nga paisjet e tjera që presin apo rimodelojnë Renovator punon me teknologjinë e oshilacioneve e cila varion nga 8.500 në 21.000 dridhje në minutë. Kjo shpejtësi bën të mundur një prerje preçize dhe të sigurtë.

Një paisje shumë funksionale për shtëpinë tuaj - kliko këtu!

 


4. Skare me kapak

Skara me kapak është gjithçka që ju nevojitet në oborrin e shtëpisë suaj. Pjesa e sipërme e zgarës së qymyrit siguron qarkullimin e ajrit dhe nxehtësisë në të gjithë sipërfaqen e saj. Për kontrollin e mëtejshëm të temeraturës dhe gatimit, zgara e qymyrit është lehtësisht e levizshme për tu afruar apo larguar sipas nevojave të gatimit. Ajo ka dy doreza mbajtëse për kontrollin e nxehtësisë, gjithashtu ka edhe dy rrota për të bërë më të lehtë levizshmërinë dhe një pjate të kromuar dhe një zgare teli që të jetë sa më stabël dhe komode.