Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Pajisje me avull Nano

Photo
Video

Një shtëpi e pastër dhe higjienë e mirë, janë më të rëndësishme se kurrë më parë. E në këtë drejtim mund t’ju ndihmojë fuqia e avullit. Përdoreni pajisjen me avull Nano për pastruar apo dezinfektuar, dhe hiqni qafe yndyrnat, papastërtitë, virueset apo mikrobet në sipërfaqe të ndryshme. Efekti i pajisjes është i pasur me teknologjinë Nano, për pastrim më të thellë dhe të shpejtë. Pajisja vjen me 3 aksesorë, për përdorim në tërë shtëpinë.

Pajisje me avull Nano
Zgjedh opsionin
Telefono falas në: 0800 100 40
I disponueshëm tek prodhuesi. Na kontaktoni për kohën e arritjes
 • Më shumë
 • Përshkrimi
 • Informata shtesë
Më shumë

Një shtëpi e pastër dhe higjienë e mirë, janë më të rëndësishme se kurrë më parë. E në këtë drejtim mund t’ju ndihmojë fuqia e avullit. Përdoreni pajisjen me avull Nano për pastruar apo dezinfektuar, dhe hiqni qafe yndyrnat, papastërtitë, virueset apo mikrobet në sipërfaqe të ndryshme. Efekti i pajisjes është i pasur me teknologjinë Nano, për pastrim më të thellë dhe të shpejtë. Pajisja vjen me 3 aksesorë, për përdorim në tërë shtëpinë.

Më shumë
Përshkrimi

Experience efficient deep cleaning with Rovus nano technology

The all-natural power of steam cleans and disinfects without the use of harmful chemicals.

 • Eliminate 99,9 % of bacteria and viruses from different surfaces and textiles
 • Clean stubborn stains, grease and grime
 • Remove allergens for less irritation
 • Reduce unpleasant odours from pets, smoking and more
Rovus Nano Hand Steamer

Nano technology for more power with less effort

The Rovus Nano Hand Steamer features a specially designed steam chamber that cleverly controls the temperature, pressure and speed of the heated water so the water molecules crash into each other until they become nano sized. These ultra-small molecules can then penetrate deeper into the surfaces you want to clean, drying quickly and leaving them spotless, sanitized and safe.

Nano steam (left) compared to regular steam (right) – Nano steam particles penetrate deep down to micro level of the material and don't over-moisten it.

Get rid of grease, grime, bacteria and viruses in an eco-friendly way

This handheld steam cleaner makes it easy to bring new levels of cleanliness and hygiene to your home, office, car and elsewhere. All without the use of any harmful or expensive chemicals, just regular, eco-friendly tap water. The cleaner heats up in less than 10 seconds and then gives up to 13 minutes of uninterrupted cleaning with 120°C steam, enough to handle the toughest dirt.

Rovus Nano Hand Steamer Rovus Nano Hand Steamer Rovus Nano Hand Steamer Rovus Nano Hand Steamer

The basic attachments you need all around the home

The product comes with a specially designed conic nozzle, round brush and garment steaming attachment for maximum use from one device:

1 The conic nozzle is for more detailed work – simply aim and then release the steam to blast away dirt and debris from the hardest to reach places, from floor to ceiling, inside and out.

 • Rovus Nano Hand Steamer
 • Rovus Nano Hand Steamer
 • Rovus Nano Hand Steamer

2 The round brush means you can add additional power of steam to your scrubbing to remove stubborn stains, grease and grime from your kitchen, bathroom, BBQ or garage.

 • Rovus Nano Hand Steamer
 • Rovus Nano Hand Steamer
 • Rovus Nano Hand Steamer

3 Use the garment steaming attachment to safely sanitize plush toys, bed linen, mattresses, curtains, clothes and other textiles.

 • Rovus Nano Hand Steamer
 • Rovus Nano Hand Steamer
 • Rovus Nano Hand Steamer

The Rovus Nano Hand Steamer comes also with a 2m power cord and a 350ml water tank with anti-calcium action for years of fast, effective, deep-cleaning use.

Informata shtesë

Additional informtion:

 • Voltage: 220-240 V~
 • Frequency: 50-60 Hz
 • Power: 1100 W

Set includes:

 • Main unit
 • Cleaning nozzle / tube
 • Round brush
 • Attachment for textile and disinfection
 • Cloth (for garment steaming)
 • Water (filling) cup
 • User manual
Rovus Nano Hand Steamer

Vlerësimet e Konsumatorëve 0 Vlerësim(e)

Si e vlerësoni këtë produkt? *

1 1 Yll
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star