Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

ZBRITJET VERORE sjellin benefitet e WALKMAXX më lirë se kurr!

Që nga viti 2010, brendi Walkmaxx dizajnon jo vetëm këpucë, por siguron edhe jetesë më aktive dhe më të rehatshme. Dizajnet e këpucëve Walkmaxx janë të testuara dhe aprovuara nga ortopedët për teknologjinë innovative dhe zgjidhja më e mire probleme të shumta shëndetsore që lidhen ngusht me këmbët.

Historik i shkurtër i Walkmaxx

  Teknologjia e avansuar e Walkmaxx është arsyeja që i bënë këto këpucë të jenë funksionale dhe ekstra suportuese për këmbët. Përbërja dhe ndërtimi i këpucëve Walkmaxx është bërë për të suportuar këmbët duke bërë shpërhapjen e peshës trupore në mënyrë të barabartë, duke arritur reduktim të dhimbjeve dhe ecje të lehtë në cdo hap.  Që nga viti 2010, brendi Walkmaxx dizajnon jo vetëm këpucë, por siguron edhe jetesë më aktive dhe më të rehatshme. Dizajnet e këpucëve Walkmaxx janë të testuara dhe aprovuara nga ortopedët për teknologjinë innovative dhe zgjidhja më e mire probleme të shumta shëndetsore që lidhen ngusht me këmbët.    

Kjo teknologji e inovative siguron mbështje përmes 3 benefiteve kryesore: 

-Shualli i lakuar unik trajnon muskujt gjatë ecjes, shliron dhimbjet në nyje dhe përmirson qëndrimin gjatë ecjes. Shpërndan peshën e trupit nga nyjet dhe shputa në të gjithë trupin duke lehtësuar ecjen dhe qëndrimin e gjatë në këmbë.   -Koncepti i pjesës së brendshme fleksibile parandalon deformimet dhe dhimbjet në këmbë. Teknologjia e lartë, gjerësi që përshtatet me cdo formë të këmbës dhe cdo hap gjatë ecjes duke u zgjeruar dhe zgjatur për të siguruar përshtatshmëri në cdo situate.   -Benefitet e shtuara në shtresën e brendshme të këpucëve duke siguruar mbështetjen e duhur gjatë ecjes.    

Sekreti i shuallit të lakuar qëndron në 6 shtresat e dizajnuara në mënyrë speciale:

  -Shualli i brendshëm siguron rehati superiore/maksimale -Materiali i brendshëm i shton fleksibilitetin -Shtresa e sipërme e najlonit rrit stabilitetin dhe mbajtjen e formës -Shualli i mesëm i dizajnuar në mënyrë dinamike me bosht qëndror shton lëvizjet në çdo hap -Shtresa e butë e thembrës mundëson mbeshtetje maksimale dhe amortizim superior -Shualli i jashtëm i gomës munëson rezistencë dhe tërheqje të qëndrueshme             Të gjitha këto benefite, tash mund t'i gjeni tek të gjitha mbathjet e sezonës Pranverë-Verë 2017. Zbritje deri në 60% në mbathjet për meshkuj dhe femra. Zbritjet e mëdha verore sjellin për ju të gjitha benefitet që ju duhen për të pasur shëndetin e këmbëve të mirëqenë. Sasitë janë të limituara!!