Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Si ta largoni erën e keqe të këpucave me gjëra shtëpiake

Në këtë pikë, gjëja kryesore që ju do të doni për të bërë është vetëm ta heqni qafe erë e këpucëve që ju mundon juve por edhe njerëzit e tjerë sidomos kur ju hiqni këpucët tuaja.

Soda e bukës. 

Ju ndoshta nuk e dini këtë, por soda e bukës mund të veprojë si një deodorant shumë i mirë për këpucë dhe ndonjëherë edhe për këmbët. Vetëm mos harroni të hiqni sodën e bukës nga brendia e këpucës në mëngjes përndryshe ju mund të keni disa grimca të bardha në çorape tuaj ose në këmbët.

  • Pasi ti largoni këpucët hudhni një sasi të vogël sodë buke në secilën këpucë.
  • Lëreni sodën në këpucë gjatë gjith natës.
  • Largoni sodën e bukës nga këpucët në mëngjes, veçanërisht nëse ju do ti mbathni ato gjat ditës.