Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

6 stile të mjekrrës që zbulojnë personalitetin tuaj!

Ndër vite mjekrra tek meshkujt ka shërbyer si një simbol i fuqishëm kulturor për komunikimin e maskulinitetit, seksualitetit, rinisë dhe pjekurisë

Nga Charlie Chaplin, Elvis Presley dhe George Clooney, mjekrra konsiderohet gjerësisht si një faktor përcaktues në personalitetin e një njeriu. Me teknologjinë e re të pajisjeve për rruajtje dhe kufizime të mjekrrës, meshkujt kan ngritur vetëdijen për t'i përshtatur qëllimet e tyre me stilin e mjekrrës që ata dëshirojnë në mënyrë që ta arrijnë vetëbesimin e duhur.

Më poshtë janë 6 lloje të mjekrrës të cilat ndërlidhen me personalitetin tuaj. Cila nga këto mund t'ju përshkruajë në mënyrë të përkryer?

1.Mjekërr me gjemba të shkurtëra

Karakteristikat: atlet, spontan, i qëndrueshëm

Ky stil tërheq vëmendjen e shumë femrave, sepse reflekton stilin e një mashkulli i cili jeton një jetë shumë aktive dhe të involvuar në sporte të ndryshme. Ky stil bën që fytyra të duket më e hollë dhe thekson dukshëm faqet.

Kërkohet një mirëmbajtje minimale, por mos lejoni që ajo të dalë nga dora, pasi efekti i dëshiruar mund të mposhtet. Kjo pamje nganjëherë quhet “hija e orës pesë” , duke iu referuar asaj se si duket mjekrra në orën 5 të mëngjesit pas 24 orëve nga rruarja e fundit.

2.Mjekërr e çrregullt apo gjemba të dendura

Karakteristikat: i qetë, I thjeshtë, i pëlqyeshëm

Ky stil karaketrizohet me mjekërr mjaftushëm të gjatë dhe të dukshme, por mjaftushëm e shkurtër për të zbuluar lëkurën nën qime. Trendi I fundit që po shfaqet në revista shfaqin pëlqime të këtij stili të mjekrrës.

Megjithatë, boshllëqet e pabarabarta në mjekërr mund ta vënë këtë stil në dyshim. Për të mbajtur këtë stil të mjekrrës ju duhet të lini që qimet të rriten në mënyrë të barabartë për të krijuar një imazh natyral. Kështu që nëse keni probleme me rritjen e qimeve, shqyrtoni procedurat e ndryshme të cilat po bëhen gjithnjë e më popullore për mbjellje. Mirëmbajtja është thjeshtë: kërkohet që çdo dy ose tre ditë të rregullohet mjekrra për të parandaluar një imazh të çrregulluar të rritjes së qimeve në fytyrë.

3.Mjekërr me maje

Karakteristikat: i frymëzuar, soditës, i ndjeshëm

Shakespeare kishte provuar këtë stil të mjekrrës, ashtu si edhe Brad Pitt dhe Kobe Bryant. Stili i ‘bricjapit’ apo mjekrra me maje dhe variacionet e saj të gjatësisë janë mbajtur nga njerëz të ndryshëm, përfshirë figura të tjera me ndikim, si Malcolm X dhe Kurt Cobain.

A e dini se emri "bricjap" ka si referencë qimet në mjekrën e bricjapit? Me modernizim këtë stil zakonisht atë e kombinojnë me mustaqe. Ajo bukur shton gjatësinë në fytyrë, ndërsa mungesa e qimeve në faqet e bën vijën e nofullës më të theksuar.

4.Mjekërr e Plotë

Karakteristikat: i pjekur, i orientuar kah familja, i besueshëm

Mjekrra e plotë ka peshë historike për shkak të shoqatave të saj fetare. Shifrat e shenjta nga fetë e ndryshme zakonisht kanë mjekrra të plota. Megjithatë, në përdorimin e tij modern, fjala "mjekërr" është një term i përgjithshëm që përfshin stilet e qimeve në fytyrë, përveç mustaqeve.

Rritja e flokëve në fytyrë është thelbësore për meshkujt që duan ta bëjnë një mjekër të plotë. Mjekrra e plotë është tërheqëse për gratë, sepse ajo lidh cilësi të tilla si oreintim I plotë ndaj familjes dhe maskulinitet.

5.Mustaqe

Karakteristikat: i guximshëm, i sigurt, vendimtarë

Ajo që dallon mustaqet nga stilet e tjera janë qimet e fytyrës të rritura në mënyrë specifike në buzën e sipërme. Gjatë viteve 1960 dhe 1970 kishte rritje në popullaritetit të mustaqeve me Beatles dhe Hippie lëvizjes. Meshkujt që mbajnë mustaqet konsiderohen të sigurt dhe të fuqizuar. Studiuesi i mjekrës Allan Peterkin sugjeron që mustaqet gjithashtu nënkuptojnë fuqinë mashkullore, ku humbja e flokëve tek meshkujt mund të përcjellë efektin e kundërt. Ka lloje të ndryshme të mustaqeve, por ndryshimet janë kryesisht në buzën e sipërme dhe ndonjëherë në mjekër.

6.I rruar pastër

Karakteristikat: I kujdesshëm, i diciplinuar, i ashpër

Të qenit i rruar pastër nuk ka të bëjë fare me moshën; ajo ka të bëjë me qasjen tuaj personale ndaj stilit. Madje edhe meshkujt që identifikohen me mjekërr,herë pas here ata vendosin të ndryshojnë stilin dhe ti japin vetës një pamje të pastërt. Zakonisht lidhur me të rinjtë, stili paraqet pastërti dhe sharm. Rruajtja e përditshme kërkohet për të ruajtur pamjen, kështu që diciplina është një domosdoshmëri.

Nëse dëshironi të keni një nga pamjet e larta ne ju propozojmë makinën per rroje Kleen Kut me të cilën jo do të keni mundësinë të krijoni secilin stilt ë mjekrrës që preferoni. Mos harroni dukja juaj mund të jet pasqyrë për femrat dhe gjithë rrethin tuaj.

Makina e rrojes Kleen Kut me sistemin e thikës së dyfisht lehtësisht heq qimet nën nivelin e lëkurës. Plus fleta mbrojtëse prej titaniumi parandalon irritimin, skuqjen dhe rritjen e qimeve në brëndësi.

Me makinën e rrojes Kleen Kut ju gjithashtu do të keni mundësinë edhe të shkurtoni mustaqët, mjekrën dhe barsetat.

Funskionon pa kabëll dhe me bateri, kështu që ju mund ta merni me vete gjthëkund.