Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

3 koka të pajisjes për heqjen e kallos Wellneo

Photo
Video

Doni t’i kushtoni më shumë kujdes këmbëve dhe ta hiqni kallon? Ky set përmban 3 koka shtesë që mund t’i bashkangjiten pajisjes me vakum për heqjen e kallos. Kokat kanë trashësi të ndryshme dhe ju mundësëojnë ta hiqni njëherë e përgjithmonë kallon apo lëkurën e ashpër në thembra, maje të këmbës e madje edehe në duar.

3 koka të pajisjes për heqjen e kallos Wellneo
9,90 €
Zgjedh opsionin
Telefono falas në: 0800 100 40
Koha e arritjes: 2-5 ditë
  • Më shumë
  • Përshkrimi
Më shumë

Doni t’i kushtoni më shumë kujdes këmbëve dhe ta hiqni kallon? Ky set përmban 3 koka shtesë që mund t’i bashkangjiten pajisjes me vakum për heqjen e kallos. Kokat kanë trashësi të ndryshme dhe ju mundësëojnë ta hiqni njëherë e përgjithmonë kallon apo lëkurën e ashpër në thembra, maje të këmbës e madje edehe në duar.

Më shumë
Përshkrimi

Get rid of calluses once and for all

Is cracked and hardened skin making your life difficult? Wellneo Vacuum Callus Remover 3x Extra Heads includes replacement heads which can be attached to the main unit of Wellneo Vacuum Callus Remover. Discover the most convenient and painless way to get rid of stubborn calluses in mere moments. This powerful yet lightweight tool suitable for men and women can be used on toes, soles, heels and hands!

What are the benefits of 3 replacement heads?

These bendable rotating heads carefully eliminate calluses all over the problematic areas. Want to personalize your sessions even further? Choose between 3 different replacement heads and adjust the session to suit your needs and type of skin. With this powerful product, you will get rid of cracked skin once and for all and show off your beautiful feet with pride!

Advanced technology for perfect comfort

Thanks to its advanced technology, Wellneo Vacuum Callus Remover 3x Extra Heads gives you total control of the session intensity. Its 3 replacement heads are strong enough to remove hard calluses yet gentle enough for delicate skin. How do the heads differ? All provide abrasion for achieving perfectly smooth feet, but they are aimed at different types of skin: dry, normal and sensitive.

Keep your feet comfortable and happy

Feet are very important for our general well-being. Give them the gentle care they deserve with Wellneo Vacuum Callus Remover 3x Extra Heads and let it take away any pain and discomfort. For best results, be sure to explore all of its options: gentle, medium and strong abrasion. Such an effortless way of having soft feet free of calluses!

Vlerësimet e Konsumatorëve 0 Vlerësim(e)

Si e vlerësoni këtë produkt? *

1 1 Yll
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star