Rovus  nano Teknologjia

Përjetoni efikasitetin e pastrimit të thellë.

Teknologjia inovative Rovus Nano është hapi drejt zhvillimit në botën e pastrimit.

Garanton pastrim efikas të thellë me rezultate të shkëlqyera të pastrimit.

Teknologji e avancuar që përdor fuqinë e natyrës

 

Teknologjia Rovus Nano krijon avull të vazhdueshëm, me presion të lartë. Temperatura e lartë dhe presioni rezultojnë në shpërbërjen e molekulave të ujit, duke krijuar avull të thatë në grimca nano dhe jone negative.

 
 

Jonet negative janë kryesisht të përhapura rreth ujit në lëvizje dhe njihen gjithashtu si Vitamina në ajër. Ato ekstratojnë hidrogjen nga proteina e jashtme e viruseve dhe i eliminojnë lehtësisht ato pa asnjë kimikate.

 
 

Teknologjia Rovus Nano krijon vetëm jonet negative me kualitetin më të lartë! Këto jone largojnë shumë shpejt dhe në mënyrë efektive për pastrimin e bakterieve dhe alergjentëve në mënyrë 100% të sigurtë, shëndetshëm dhe miqësore me mjedisin.

 
 

Avulli nano - koncept i ri i pastrimit të fuqishëm efikas

 

Duke qenë i madhësisë nano, avulli i Rovus Nano shumë lehtë depërton në nivelet më të thella të nivelit mikro të materialeve. Aty, avulli nano eliminon bakteriet ku avulli i thjeshtë nuk mund të arrijë.

 
 
AVULLI NANO
AVULL I RREGULLTË

Aç e sigurtë sa mund të përdoret në çdo sipërfaqe

 

Teknologjia e avancuar Nano gjeneron avull super të thatë që nuk e lag ose dëmton dyshemenë tuaj. Avulli thahet shumë shpejtë, duke bërë këtë pajisje ideale për pastrimin edhe të sipërfaqeve më delikate.

 
 

Mbroni dhe dezinfektoni shtëpinë tuaj

 

Pavarsisht lehtësisë, kjo pajisje largon erërat e pa këndshme dhe 99.9% të baktereve! Madje, eleminon edhe bakteret më të rrezikshme si Escherichia coli, Candida albicans dhe Salmonella aertrycke. Pa to, shtëpia juaj do të jetë më e pastërt dhe më e sigurt për të jetuar në të.

 
 

Për disa sekonda është gati për ta përdorur

 

Avulli i vazhdueshëm i teknologjisë Nano prodhohet brenda disa sekondave. Kjo ju kursen juve kohë dhe e bënë tërë procesin më të lehtë dhe më efikas.

 
 

Rrite cilësinë e jetës tuaj me Teknologjinë Rovus Nano

 
 • Teknologji

  Teknologji e pantentuar që krijon efikasitet të lartë të grimcave dhe joneve negative

 • Efikasitet

  Depërton në nivelin mikro të materialeve, duke dezinfektuar dhe rifreskuar sipërfaqet në thellësi

 • Siguri

  Aç e sigurt sa mund të përdoret në çdo sipërfaqe

 • Higjienë

  Largon në mënyrë efektive erërat e pa këndshme dhe eleminon 99.9% të baktereve

 • Shpejtësi

  Për disa sekonda është gati për ta përdorur

A jeni gati të përjetoni teknologjinë e avancuar Nano për herë të parë me produktin tonë?

 

Shtupa me avull Rovus Nano Steamer

Blej tani