Çele Çadrën

Rri gati, se reshje të mëdha po vijnë!

Reshjet fillojnë edhe:
[banner_timer]
 

Rezervo çadrën, përfito i pari!

Mos thuj se kom dit, rezervo çadren me kohë, se reshje të mëdha po vijnë.

*Fusha të detyrueshme

Une I kam lexuar dhe kuptuar termet dhe kushtet.