Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Hekur Ultra Smart + Shtupë me spërkatje

Photo
Video

Set me produkte cilësore për t'ua lehtësuar punët e shtëpisë. Hekuri Ultra Smart ka një fuqi prej 2200W, dhe nuk lejon asnjë rrudhë në rrobat tuaja. Për më tepër, mund të përdoret me ose pa kabllo. Kurse shtupa me spërkatje ka kokë të rrotullueshme 360°, lecka të ripërdorshme dhe rezervuarin e ujit, për t'ju mundësuar t'i pastroni më lehtë dyshemetë e ndryshme. Hekurosja e rrobave dhe pastrimi i dyshemeve kurrë s'kanë qenë më të lehta! Seti përmban:

 • Hekur Ultra Smart me ose pa kabllo nga Rovus
 • Shtupë me spërkatje nga Rovus
 • Hekur Ultra Smart + Shtupë me spërkatje
  Zgjedh opsionin
  Telefono falas në: 0800 100 40
  Produkti i disponueshëm tek prodhuesi. Transporti: 1-3 muaj.
  • Më shumë
  • Përshkrimi
  • Informata shtesë
  Më shumë

  Set me produkte cilësore për t'ua lehtësuar punët e shtëpisë. Hekuri Ultra Smart ka një fuqi prej 2200W, dhe nuk lejon asnjë rrudhë në rrobat tuaja. Për më tepër, mund të përdoret me ose pa kabllo. Kurse shtupa me spërkatje ka kokë të rrotullueshme 360°, lecka të ripërdorshme dhe rezervuarin e ujit, për t'ju mundësuar t'i pastroni më lehtë dyshemetë e ndryshme. Hekurosja e rrobave dhe pastrimi i dyshemeve kurrë s'kanë qenë më të lehta! Seti përmban:

 • Hekur Ultra Smart me ose pa kabllo nga Rovus
 • Shtupë me spërkatje nga Rovus
 • Më shumë
  Përshkrimi

   

  Hekur Ultra Smart me ose pa kabllo

  Ky hekur i ka të gjitha cilësitë për t'ju mundësuar hekurosje profesionale. Mund të përdoret me ose pa kabllo për t'ua lehtësuar hekurosjen. Ka fuqi 2200W, e cila siguron që në rrobat tuaja nuk do të mbetet asnjë rrudhë.

  Temperatura e hekurit ndryshon automatikisht, duke ju përshtatur materialeve të rrobave. Po ashtu, ky hekur lëshon forma të ndryshme të avullit. Hekurosja kurrë s'ka qenë më e lehtë.

  Me pak fjalë, ky hekur ësht ideal për hekurosje, sepse:

  • Mund të përdoret me ose pa kabllo
  • Automatikisht e rregullon temperaturën
  • Ka shtresë qeramike jo-rrëshqitëse
  • Lëshon avull në forma të ndryshme
  Hekur Ultra Smart

  Shtupë me spërkatje - Rovus

  Shtupa profesionale me spërkatje ka kokë të rrotullueshme 360° për të arritur çdo sipërfaqe. Po ashtu, ka lecka pastrimi të ripërdorshme dhe rezervuar uji 350ml. Kjo shtupë i ka të gjitha cilësitë për t'ju mundësuar pastrim të lehtë dhe efikas të dyshemeve të ndryshme:

  • Shtupë me sp♪7rkatje - Rovus
   Laminat
  • Shtupë me spërkatje - Rovus
   Linoleum
  • Shtupë me spërkatje - Rovus
   Dyshemenë e banjos
  • Shtupë me spërkatje - Rovus
   Pllaka

   

  Lecka me mikrofibra - për pastrim efikas

  Kjo shtupë ka lecka mikrofibre, të cilat pos që pastrojnë në mënyrë efikase pluhurin dhe papastërtitë e tjera. Po ashtu, leckat janë të ripërdorshme, pra, mund të lahen dhe të përdoren përsëri - deri në 120 herë. Pastroni lehtësisht, pa përdorur energji elektrike - vetëm ujë, me ose pa detergjent.

  Thjesht dhe lehtë

  Me këtë shtupë, pastrimi i dyshemeve është më i lehtë. Vetëm mbusheni rezervuarin e ujit dhe sipas nevojës i shtoni pak detergjent. Pastaj, vendoseni atë në mbajtësen e rezervuarit, spërkatni dhe pastroni - dyshemetë do të jenë të pastra dhe shkëlqyese.

  Shtupë me spërkatje - Rovus
  Informata shtesë

  Seti përmban:

  • Hekur Ultra Smart me ose pa kabllo Rovus
  • Shtupë me spërkatje nga Rovus

  Vlerësimet e Konsumatorëve 0 Vlerësim(e)

  Si e vlerësoni këtë produkt? *

  1 1 Yll
  2 2 star
  3 3 star
  4 4 star
  5 5 star