tooltip after the triger
Për informata/porosi thirr në: 038 244 644 60
topshop

Për informata/porosi thirr në:

038 244 644 60

TopShop 20 vjetori

Walkmaxx

Këpucët Walkmaxx me një stil dhe dizajn të veçantë ju bëjnë të mbani trupin në formë.

- Për çdo moshë dhe gjini

- Me shollë të harkuar

- Me efekt Vetëajrosjeje

- Rrit aktivitetin e muskujve
Regjistrohu FALAS!
Ne përgatisim çdo javë përmbajtje interesante rreth shëndetit dhe mirëqenjes, kuzhinës, fitnesit, si dhe plotë përmbajtje me humor që t'ju bëjmë të ndiheni mirë. Ju do të jeni të parët që do të informoheni për zbritjet dhe ofertat tona.
Regjistrohu
Merr katallogun e TopShop-it
Vendosni e-mail adresën tuaj dhe ne do ju dërgojmë katallogun falas. Katallogu përmban: produkte rreth shtëpisë, sport & fitnes, shëndeti & bukuri dhe OFERTAT e ndryshme!
Shkarko katallogun

Na telefono
Për ndihmë në blerje, këshilla apo për porosi, na telefono në numrin:
038 244 644 60

100%

Blerje e sigurtë
Pagesa kryhet kur pranoni pakon tek adresa juaj. Ne ju garantojmë dhe sigurinë e plotë të të dhënave tuaja.

TRANSPORTI

Në çdo qytet
Ne sjellim produktin direkt e tek ju në të gjitha qytetet e KOSOVËS dhe paguani vetëm në momentin që pranoni produktet!

Na ndiqni

në Facebook

Këpucët Walkmaxx me një stil dhe dizajn të veçantë ju bëjnë të mbani trupin në formë.

- Për çdo moshë dhe gjini

- Me shollë të harkuar

- Me efekt Vetëajrosjeje

- Rrit aktivitetin e muskujve

Copyright © Studio Moderna Kosova sh.p.k. Të gjitha të drejtat janë mbrojtura.