Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Top Shop Paint Plus

Photo
Video
-50%
Kompresori revolucionar mbahet lehtë në dorë dhe lyni me ngjyrën e dëshiruar çdo dhomë dhe sipërfaqe . Vetëm mbushni enën me bojë, tërhiqni këmbëzën dhe filloni lyrjen. Çdokush mund të lyej si një profesionist me Paint Plus.  
 • Lyrje për muret e drejtë, tavanet, tulla, dru, stuko, beton dhe çdo sipërfaqe tjetër.
 • Me buton për të përshtatur daljen e bojës.
 • Jashtëzakonisht i lehtë në peshë dhe i lehtë në përdorim.
 • Nuk bën pis dhe i lehtë në pastrim.
 • Kuseni kohë, bojë dhe para.
Top Shop Paint Plus

Çmimi i regullt: 59,90 €


Çmimi Special: 29,90 €

Telefono në: 038 244 644 60
 • Më shumë
 • Detajet e Produktit
 • Informata shtese
 • Specifikat Teknike
Më shumë
Kompresori revolucionar mbahet lehtë në dorë dhe lyni me ngjyrën e dëshiruar çdo dhomë dhe sipërfaqe . Vetëm mbushni enën me bojë, tërhiqni këmbëzën dhe filloni lyrjen. Çdokush mund të lyej si një profesionist me Paint Plus.  
 • Lyrje për muret e drejtë, tavanet, tulla, dru, stuko, beton dhe çdo sipërfaqe tjetër.
 • Me buton për të përshtatur daljen e bojës.
 • Jashtëzakonisht i lehtë në peshë dhe i lehtë në përdorim.
 • Nuk bën pis dhe i lehtë në pastrim.
 • Kuseni kohë, bojë dhe para.
Më shumë
Detajet e Produktit

Lyeni shpejt & lehtë, ambjetet e brëndshme & të jashtme me Paint Plus

Vetëm kur mendoni të lyeni shtëpinë beheni me dhimje koke? Shkallet, kovat, furcat, rrulat.... Harxhimi i kohës dhe parave. Tani, ju mund të lyeni më shpejte, me thjeshtë dhe lyerja do të kthehet në kënaqësi me Paint Plus!

Peshë e lehtë, mund të lyeni çdo gjë dhe kudo. Thjeshtë vendosni bojën në kontenier, tërhiqni dorezën dhe filloni të lyeni si një profesionit!

Një shtresë është mjaftueshëm

Me Paint Plus ju mund të lyeni muret, tavanet, tulla, dru, stuko, beton dhe çdo sipërfaqe që ka nevojë për lyrje. Teknologjia e sprucimit Cutting edge falë të cilës mund të lyeni vetëm me një shtrese.

Jo më rrëmuje, furça, rrula dhe kova boje. Thjeshtë shtypni butonin, është kaq e thjeshtë dhe shikoni transformimin e ambjentit qe po lyenit.

Shumë e lehtë për tu përdorur

Paint Plus është shumë e lehtë në përdorim ajo mund të përdoret edhe me një dorë. Nuk pikon dhe gryka sprucuese është shumë e lehtë për tu pastruar pasi ju të keni përfunduar lyerjen.

Ka një buton me të cilin ju mund të rregulloni sprucimin, kështu lyerja do të jetë preçize.

Mund të përdoret në ambjente të brëndshme & të jashtme

Paint Plus mund të përdoret brënda dhe jashtë. Restauroni dhe jepini një pamje të re mobiljeve të drurit apo kolibes së qenit.

 • Gurë

 • Gardh

 • Kolibe qeni

 • Mobiljeve të metalit

 • Mure

 • Stol

 • Arka

 • Mur tulle

Me Paint Plus ju mund te lyeni me:

 • Bojra me bazë uji
 • Llak
 • Bojra me bazë vaji
 • Bojra për materiale druri
 • Bojra për materiale alumini

Ndryshoni pamjen e shtëpisë shumë thjeshtë!

Paint Plus ju ndihmon ti jepni një pamje të rigjeneruar shtëpisë me një sprucim dhe pa shumë rrëmujë.

Që tani e tutje muret dhe shtëpia juaj do të lyhet më shpejt, thjeshtë dhe lehtë.

Me Paint Plus çdonjeri mundet!

Informata shtese

Me Paint Plus mund të pikturoni me:

 • Ngjyra me bazë uji
 • Mbushësit
 • Aksesorët
 • Ngjyra me bazë vaji
 • Ngjyra smalti
 • Sipërfaqe druri
 • Mbrojtës druri
 • Njollat e drurit
 • Ngjyra alumini
Specifikat Teknike
Karakteristika të tjera Voltage: 220-240V; Frequency: 50Hz; Container capacity: 800ml

Vlerësimet e Konsumatorëve 0 Vlerësim(e)

Si e vlerësoni këtë produkt? *

1 1 Yll
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star