Faqja e kërkuar nuk u gjet!

Ju lutem kontrolloni web adresën, ose kthehuni në faqen kryesore duke klikuar në linkun më poshtë.

Provo kutinë e kërkimit

Shkruani frazën e kërkimit në kutinë e kërkimit

Ose na telefononi në: 038 244 644 60

Faqja e kërkuar nuk u gjet!
 • Pagesa pas pranimit të porosisë
  Pagesa kryhet vetëm kur pranoni porosinë tuaj. Ne ju garantojmë sigurinë e plotë të të dhënave tuaja.
 • Transport në të gjithë Kosovën
  Ne sjellim dërgesat direkt në shtëpinë tuaj në të gjitha qytetet e Kosovës. Ju paguani vetëm pas pranimit të porosisë tuaj.
 • Na telefononi

  Për dërgesa, anulime të porosive, garanci, reklamacione dhe ankesa ju lutem na telefononi në: 038 244 644 60

 • Pagesa 100% të sigurta
  Ju mund të jeni plotësisht të sigurtë për pagesat e bëra në faqet tona. Ne mbrojmë të dhënat tuaja, dhe respektojnë privatësinë tuaj.

Top Shop Kosova - Blej online

Blej produktet tuaja të preferuara online, siç i keni parë në TV. Oferta speciale të produkteve për shtëpi, kuzhinë, humbje peshe, bukuri dhe shëndet.

Shënim: Sasia e produkteve është e limituar.

Abonohu në të rejat tona

Telefono tani

Për dërgesa, anulime të porosive, garanci, reklamacione dhe ankesa ju lutem na telefononi në: 038 244 644 60